Colectare deseuri menajere

Home / Colectare deseuri menajere

Servicii de colectare si transport deseuri menajere.

Ecogreen Construct S.R.L. ofera printre altele si servicii de colectare si transport a deseurilor menajere pe raza Municipiului Bucuresti, a Judetului Ilfov si Giurgiu.
Seviciile sunt oferite inclusiv Supermarket-urilor, Hypermarket-urilor, Mall-urilor, Cladirilor de birouri si Institutiilor.

Pentru colectarea si transportul deseurilor menajere, Ecogreen Construct S.R.L. dispune de urmatoarele utilaje:
-autogunoiere
-autospeciale de tip abrol si skip
-recipienti de colectare a deseurilor menajere (pubele, containere, prescontainere menajer 96mc)

Impreuna cu serviciul de colectare a deseurilor se pot oferi recipiente de 120 litri, 240 litri, 1.1mc, 7mc, 10mc, 15mc, 20mc, 24mc, 32mc.

Societatea noastra opereaza conform Autorizatiei cu Nr. 19 din 04.03.2019 revizuita in data de 02.09.2019, emisa de catre A.P.M. Giurgiu.

Printre clientii nostrii sunt:

Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara ‘’Management eficient pentru un Judet Curat’’ Giurgiu – Contract de delegare de gestiune prin concesiune a gestiunii activitatii de colectare si transport a deseurilor municipale in judetul Giurgiu pentru zonele de colectare 2 si 4.

Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB)- STB – Servicii de colectare, transport, depozitare deseuri din constructii la depozitele ecologice; Servicii de colectare, transport, depozitare a deseurilor menajere si a deseurilor colectate selectiv provenite de la unitatile RATB.

Ministerul Finantelor Publice – Servicii de colectare, transport si depozitarea deseurilor menajere/industriale la groapa de gunoi si colectarea selectiva a deseurilor reciclabile pentru sediile MFP.

Parlamentul Romaniei, Camera Deputatilor – Servicii de preluare si transport deseuri menajere

Penitenciarul Bucuresti Rahova – Servicii de colectare, transport si depozitare deseuri menajere si stradale; Servicii de colectare, transport, depozitare si distrugere deseuri rezultate din saltele si lenjerie de pat.

Unitatea Militara 0461 Bucuresti – Servicii constand in colectarea de deseuri menajere si ambalaje in judetul Ilfov.

SNTFC CFR Calatori – Servicii de ridicare, transport si depozitare deseuri menajere si inchirierea recipientilor necesari (pubele si/sau cupe container).

Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta – Servicii de colectare, transport si depozitare desuri menajere.

Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti – Servicii de preluare, transport si eliminare finala a deseurilor menajere.

SKANSKA Construction Romania SRL – Servicii de colectare, transport, sortare, reciclare si/sau valorificare deseuri menajere, reciclabile si deseuri din constructii.

Oras Bolintin Vale – Servicii de colectare si transport deseuri menajere.

Senatul Romaniei, Spitalul Penitenciar Jilava, Ministerul Justitiei, Ministerul de finante, Electrocentrale Bucuresti S.A.,Universitatea de Arte Bucuresti, Spitalul Bagdasar Arseni, Spitalul Marius Nasta, Sun Plaza, Unitatile militare 2574, 1961, 1026, 0333, 0521, 0418, 2512.

Alte servicii

Ideea care ne motiveaza

Dorim sa lasam mostenire copiilor nostri o lume mai curata decat cea pe care am gasit-o.

Autorizatii

Societatea noastra opereaza conform Autorizatiei nr. 26/2012 si revizuita in 2017, emisa de catre A.P.M. Giurgiu.

Contact

Pentru oferte ne puteti contacta la 0741 233 245 sau pe adresa de email info@preocupatideviitor.ro