Firma noastră oferă servicii de Facility Management de cea mai înaltă calitate pentru Clădiri de birouri, Mall-uri, Parcuri industriale, Blocuri de apartamente, Spitale și Hoteluri.
Pentru a câștiga încrederea și respectul clienților noștri am investit în perfecționarea abilităților echipei noastre. În același timp am investit și în echipamentele pe care le folosim, acestea fiind ingredientele principale ale unui rezultat perfect.
Am reușit sa construim parteneriate de succes cu clienții noștri. De aceea continuam sa ne dezvoltăm și să acumulăm experiență indiferent de domeniul de activitate al clienților noștri.
Misiunea noastră este să oferim servicii excepționale (sigure, de calitate) care depășesc așteptările clienților noștri și răspund nevoilor administrative și funcționale ale acestora.
Nu în ultimul rând echipa Ecogreen Construct crede ca protecția mediului este responsabilitatea  fiecăruia dintre noi. Noi ne asumăm responsabilitatea de a crea și mai ales de a menține mediul nostru înconjurător cât mai ‘verde’ !